Neem contact op via WhatsApp
Verlengde Garantieverzekering

FORD PROTECT VERLENGDE GARANTIE VERZEKERING

Ford garandeert je zorgeloos autorijden tot twee jaar na de eerste kentekenregistratie van je auto.

Met Ford Protect kies je voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot 5 of 8 jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten! Daar komt bij dat, wanneer je besluit je Ford te verkopen, Ford Protect overdraagbaar is. Dat kan resulteren in een gunstigere restwaarde en een voordeel voor de volgende eigenaar. De Ford Protect Verlengde Garantieverzekering wordt aangeboden door Ford Nederland en kan worden aangevraagd worden waar het voertuig is aangeschaft.


 • Bescherming op maat
 • Bescherming op maat

  Je bepaalt zelf de duur van je verlengde garantieverzekering: van 5 (2+3) tot 8 jaar (2+6) en van 100.000 tot maximaal 200.000 kilometer.

  Als je niet direct bij aankoop van de auto over de verlengde garantieverzekering hebt beslist, dan kun je Ford Protect later alsnog aanschaffen, maar niet later dan 24 maanden na de eerste kentekenregistratie van jouw Ford.


 • UITGEBREIDE DEKKING

  Bijna alle reparaties, gedurende de duur van je verlengde garantieverzekering, vallen onder de dekking van Ford Protect. Kosten van het normale onderhoud of voor vervanging van slijtageonderdelen (zoals bijvoorbeeld ruitenwissers, remblokken en banden), vallen niet onder de verlengde garantieverzekering.

  Ford Protect Garantieverzekering Algemene Voorwaarden

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws