Autobedrijf van Drimmelen

Over ons Ford van Drimmelen

In een tijd waarin autobedrijven alsmaar groter worden, met als gevolg dat tijd en aandacht voor de klant schaarser wordt, hebben steeds meer mensen behoefte aan een dealer met ‘een bekend gezicht’. Eén die persoonlijke benadering biedt en ruimschoots de tijd neemt om naar de klant te luisteren. Autobedrijf van Drimmelen in Zevenbergen is zo’n bedrijf. Bovendien zijn wij modern en volledig uitgerust. Wij onderscheiden ons in klantgerichtheid en optimale servicegevoeligheid.

Daarnaast concentreren wij ons vooral op de lange termijn, op de relatie met de klant. Het eenmalig 'scoren' en auto's verkopen daar zijn wij niet zo mee bezig. Wat wij willen verkopen is vertrouwen en dat doen wij door klanten te adviseren. Zo hopen wij dat vertrouwen op te bouwen met de klant en vooral op de lange termijn een relatie op te bouwen. Dit houden wij stand door persoonlijk contact, door ons (relatief) kleine team heeft u altijd contact met de zelfde voor u bekende mensen.

Wij onderscheiden ons door de volgende punten:

 • lange openingstijden (elke dag van 8:00 tot 17:00) ideaal om uw auto na of voor werktijd te brengen of halen.
 • Gratis vervangend vervoer ; Klanten die door ons geleverde auto's rijden hebben altijd gratis vervangend vervoer.
 • Flexibiliteit: Door onze multifunctionele werkplaats is er altijd plaats voor spoedgevallen, wij kunnen u snel helpen met pech, en binnen een straal van 100KM zijn wij altijd bereid u binnen een uur weer op weg te kunnen helpen.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij telefonisch bereikbaar.

Ervaar het zelf en kom eens langs in onze showroom!
Wéét dat u welkom bent.

Boek een afspraakBereken inruilwaardeBoek een proefrit • Facebook Reviews

  "super service, mijn moeder woont on denbosch en is alleenstaand dus geen verstand van auto's etc. ze kreeg een hert op haar auto en dezelfde dag nog kwam de baas van ford van drimmelen, ad al met een vervang wagen. helemaal naar denbosch. haar eigen auto word vanaf het sleepbedrijf helemaal naar 7bergen gebracht. forvan drimmelen namens jermaine van Gorp, mijzelf, mijn moeder en broertje MEGA BEDANKT VOOR DE SUPER SERVICE!!! ZONDER JULLIE HULP KON ZE DE DEUR NIET MEER UIT."
  - Tessennomi Van Gorp

 • Google Review

  "Via Ford garage Van Drimmelen hebben wij een Ford Transit gekocht om zelf om te bouwen tot kampeerbusje. Met elke vraag, zowel praktisch als financieel, heeft Ad en zijn team ons fantastisch geholpen waardoor wij nu aan onze wereldreis kunnen gaan beginnen. Stel je persoonlijke en professionele advies op prijs? Ga dan naar deze garage! Iedereen van garage Van Drimmelen: bedankt voor alles!"
  - Marc Leclou

 • Ford van Drimmelen - Directie
 • Onze directie

  Heeft u vragen, klachten of opmerkingen? Wij zijn altijd direct bereikbaar.

  Telefoonnummers:
  Kees van Drimmelen 06-24758173
  Ad van Drimmelen 06-53250227


Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen