Het Ford PR-team wenst u het aller beste voor 2016!

8-1-2016

Het Ford pr-team wenst u het allerbeste voor 2016 en wij hopen er samen met u weer een content-rijk jaar van te mogen maken!

2015 heeft Ford met een vijfde positie op de Nederlandse verkoopranglijst afgesloten. We praten dan over de personenauto’s, op de ranglijst van bedrijfswagenaanbieders wisten we het jaar zelfs op een derde positie af te sluiten. Tevredenstellend, en inmiddels is de blik al weer vol op het nieuwe jaar gericht. Een jaar waarin wij grote ambities hebben en wij voor veel interessante en leuke content gaan zorgen. Hierbij kunt u naast het bekende autonieuws ook denken aan kijkjes achter de schermen om zo voor diverse media interessante onderwerpen te bieden.

We beginnen dit jaar gelijk goed met een prominente aanwezigheid op de CES. Eind deze maand wordt er vervolgens voor het eerst door media gereden met de ultieme Ford Focus, de nieuwe RS. Daarna is er aandacht voor onze bedrijfswagens als we de nieuwe Ranger pick-up introduceren. We blijven vervolgens nog even in de All Wheel Drive mode, want na de Ranger gaan we op pad met de nieuwe Edge SUV. Uiteraard is er dit jaar ook veel aandacht voor Ford Smart Mobility en we keren, ter ere van de overwinning 50 jaar geleden, met de Ford GT terug naar Le Mans. Kortom het belooft een bomvol en enerverend jaar te worden!

Nogmaals een heel mooi, gelukkig, gezond en succesvol nieuw jaar gewenst!

Marcia Kappen-Van Eyck

Laurens van Bergeijk

Sebastiaan van de Pol

Meer nieuws

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuwsBeoordelingen