Neem contact op via WhatsApp

Ford en Innovam openen nieuwe Ford Training Academy

4-5-2021

Ford Nederland centraliseert trainingsactiviteiten bij Innovam in Nieuwegein met eigen Ford Training Academy. Ford Training Academy flexibel ingericht voor zowel Virtual Classroom Trainingen (VCT) als voor klassikale face-to-face trainingen. VCT-sessies zijn afgelopen jaar gestegen van 0 naar ruim 2.000. Ford Academy is klaar voor de elektrische toekomst van Ford Al 25 jaar werkt Ford samen met Innovam voor het trainen van technische medewerkers. Waar Ford voorheen bij Innovam in Nieuwegein en Zwolle trainde, heeft Ford ervoor gekozen om alle trainingsactiviteiten te centraliseren. Vanaf 1 april worden alle trainingen centraal gegeven in het gloednieuwe Ford Training Academy bij Innovam in Nieuwegein.


Ford Training Academy in Nieuwegein


Ford Training Academy

In samenwerking met Innovam geeft Ford Academy trainingen aan technische medewerkers. De Ford Training Academy is zo ingericht dat deze flexibel inzetbaar is voor zowel Virtual Classroom Trainingen (VCT) als klassikale face-to-face trainingen.

Digitaal trainen heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en krijgt een steeds groter aandeel in Fords opleidingsprogramma. De Ford Training Academy is dan ook volledig voorzien van Prowise schermen, all-in-one computers en iPads.


Van klassikaal naar virtueel

Waar Ford in 2019 nog ruim 2.000 face-to-face trainingen verzorgde, waren dat er in 2020 1.100. Uiteraard heeft COVID-19 hier een grote impact op gehad. Het aantal VCT-sessies is van nul naar ruim 2.000 gestegen. De VCT-sessies zijn van grote toegevoegde waarde. Op deze manier kan het dealernetwerk van Ford Nederland op een efficiënte manier worden voorzien van trainingen.


Samen met Innovam monitoren we continu welke leermethode het hoogste leerrendement heeft. En hoewel we steeds meer digitale leermethodes inzetten, zien we dat er tijdens onze face-to-face trainingen het hoogste leerrendement wordt geboekt. Met dit in gedachten zullen we nooit voor honderd procent overstappen naar VCT-trainingen. Ford Nederland heeft daarom in deze nieuwe multifunctioneel inzetbare trainingsfaciliteit geïnvesteerd.” Thomas van der Meer


Om de Ford huisstijl ook binnen de Innovam locatie uit te dragen, is de huisstijl van Ford volledig doorgetrokken in de Ford Training Academy. De quote ‘The only foundation of real business is service’ van Henry Ford prijkt dan ook bij binnenkomst op de muur.


The only foundation of real business is service - quote van Henry Ford


Elektrische toekomst

Medio 2026 is het gehele personenauto portfolio in Europa volledig elektrisch of plug-in hybride en uiteindelijk volledig elektrisch in 2030. Ook zal het gehele bedrijfswagen aanbod van Ford in Europa in 2024 de mogelijkheid hebben om uitstootvrij te rijden. Met dit in gedachten is de Ford Academy klaar voor de elektrische toekomst van Ford.


Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws