Neem contact op via WhatsApp

Ford breidt Puma line-up uit en biedt klanten meer keuze – van efficiëntie tot sportieve luxe

29-5-2020

De Puma ST-Line Vignale met nieuwe 7-traps automaat en dubbele koppeling is binnenkort te bestellen. Ford investeert hiervoor volop in de fabriek in Craiova in Roemenië. Ford breidt het assortiment van de Puma verder uit met een nieuwe aandrijflijn en een extra uitrustingsniveau. 

Dankzij de komst van de luxueuze Puma ST-Line Vignale en een nieuwe zeventrapsautomaat met dubbele koppeling, is de line-up van de SUV-geïnspireerde compacte crossover groter dan ooit. 



Ter ondersteuning van de productie van de Puma heeft Ford ongeveer €200 miljoen geïnvesteerd in de ultramoderne fabriek in Craiova, Roemenië. Het totaal aan investeringen van Ford in Craiova komt uit op bijna € 1,5 miljard sinds 2008.

Uitgebreide reeks aandrijflijnen

De nieuwe zeventrapsautomaat met dubbele koppeling is vanaf nu te bestellen in combinatie met de 92 kW (125 pk) sterke 1.0 EcoBoost benzinemotor. Deze nieuwe aandrijflijn heeft een CO2-uitstoot van 137 g/km en een laag brandstofverbruik van 6,0 l/100 km volgens de WLTP-testnorm (NEDC: 110 g/km en 4,9 l/100 kilometer). De zeven versnellingen, het lichtgewicht ontwerp en de dubbele koppeling voor vloeiende schakelovergangen dragen allemaal bij aan een geoptimaliseerd brandstofverbruik en aan de rijdynamiek.

De Ford Puma was sinds eind 2019 een van de eerste modellen met een hogere brandstofefficiency dankzij toepassing van slimme 48-volt mild hybride technologie. Naast de nieuwe aandrijflijn met automaat wordt de Ford Puma in Nederland ook al EcoBoost Hybrid aangeboden met een vermogen van 92 kW (125 pk)* of 114 kW (155 pk)*, in combinatie met handgeschakelde zesversnellingsbak.

Puma samenstellen


Luxueuze Puma ST-Line Vignale

De Puma ST-Line Vignale is gebaseerd op de sportieve Puma ST-Line X en voegt nog meer premium styling en uitrusting toe. Unieke details zijn onder meer een satijnen aluminium boven-grille en omlijsting, een zwarte ondergrille, een in carrosseriekleur gespoten achterbumper en een grote achterspoiler. De ST-Line Vignale is standaard uitgerust met LED-koplampen, Windsor lederen stoelen, een met Manacor-leder afgewerkt stuurwiel, een premium B&O audiosysteem en het Ford KeyFree-systeem.

Andere Puma-varianten, waaronder de Titanium, Titanium X en ST-Line en ST-Line X, zijn standaard voorzien van innovatieve technologieën, zoals Local Hazard Information en de veelzijdige MegaBox in de kofferbak, die ruimte biedt aan items tot ongeveer 115 cm hoog. Zo passen er met gemak twee staande golftassen of kamerplanten in de bagageruimte.

 Deel dit bericht


Vignale interieur

Ford Puma Vignale interieur Ford Puma Vignale Interieur Ford Puma Vignale interieur


Ford Puma Vignale interieur Ford Puma Vignale interieur Ford Puma Vignale interieur


Gerelateerde nieuwsberichten

Ook de Ford Puma met 5 sterren beoordeeld voor veiligheid door het NCAP3D-geweven stoelbekleding biedt onbeperkte mogelijkheden voor personalisatie




###

* 92 kW (125 pk) 1.0-liter EcoBoost Hybrid heeft een CO2-emissie van 126 g/km en een gemiddeld verbruik van 5,5 l/100 km WLTP (vanaf 97 g/km en 4,3 l/100 km NEDC). De 114 kW (155 pk) 1.0-liter EcoBoost Hybrid heeft een CO2-emissie van 126 g/km en een gemiddeld verbruik van 5,5 l/100 km WLTP (vanaf 99 g/km en 4,4 l/100 km NEDC)

Ford Puma Vignale interieur
Ford Puma Vignale interieur
Ford Puma Vignale interieur
Ford Puma Vignale interieur
Ford Puma Vignale interieur
Ford Puma Vignale interieur stiksels

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws