Neem contact op via WhatsApp

De nieuwe Ford EcoSport!

6-9-2017

Op 5 september 2017 heeft Ford de nieuwe Ford EcoSport onthuld. Deze compacte veelzijdige SUV komt later dit jaar op de Europese markt en biedt consumenten meer praktische toepassingen, verfijnde styling en geavanceerde technologieën. Daarnaast komt er ook nog een nieuwe uitvoering van de EcoSport, namelijk de EcoSport ST-Line uitvoering. Deze door de Ford Performance geïnspireerde sportieve auto maakt zijn entree later dit jaar op de Europese markt.


Vernieuwingen alom

De nieuwe Ford EcoSport zal nog steeds bekend staan als de juiste combinatie tussen een stoere SUV en een compacte stadsauto. Alleen heeft de nieuwe Ford EcoSport een kleine metamorfose gekregen op zowel de exterieurstyling, het interieur en de technologieën. De nieuwe Ford EcoSport heeft als het ware een upgrade gekregen en zorgt voor een nog betere rijervaring. Allereerst zijn er een aantal veranderingen geweest aan het uiterlijk van deze compacte SUV. De exterieurstyling van de nieuwe EcoSport is dynamischer, robuuster en luxueuzer. De nieuwe dynamische SUV-styling van de EcoSport doet denken aan die van de Kuga en de Edge. Prominent aanwezig aan de voorzijde zijn een nieuwe, forse trapezevormige grille en opvallende hoekige koplampen. Deze koplampen zijn voorzien van een Xenon lichtsysteem met stijlvolle LED-lampen voor dagverlichting. Daarnaast zijn er meer personalisatie-opties toegevoegd aan de in 12 kleuren beschikbare EcoSport, waaronder contrasterende dakkleuren die doorlopen tot aan de detaillijn van de auto.




Interieur upgrade

Ten tweede is het interieur ook vernieuwd in de geüpdatete versie van de Ford EcoSport. Er is nu sprake van een nieuw luxe interieur waarin de bestuurder centraal staat. Dit zorgt voor een superieure ervaring in het opnieuw vormgegeven interieur. De nieuwe voor- en achterstoelen bieden meer comfort en hebben een luxueuze uitstraling. Het prettig aanvoelende materiaal, de gebruiksvriendelijke bedieningselementen en het nieuwe centraal geplaatst 8’’-aanraakscherm zorgen voor een verbeterde rijervaring. Daarbij is nu ook de interieurverlichting beschikbaar in zeven verschillende kleuren, zodat de inzittenden zelf de verlichting kunnen aanpassen aan de sfeer in de auto. Tenslotte zijn er ook diverse slimme opbergmogelijkheden, waaronder een kofferbakbodem die kan worden verhoogd om toegang te bieden tot verborgen opslagruimte of worden verlaagd om de bagageruimte uit te breiden.



Nieuwste technologie

Een primeur voor de nieuwe Ford EcoSport is de cruise control met instelbare snelheidsbegrenzer. Deze begrenzer helpt de bestuurder om aan de maximale snelheid te houden. Daarbij heeft de nieuwe EcoSport nu ook een achteruitrijcamera om te ondersteunen bij het achteruitrijden en te helpen bij het inparkeren. Verder zorgen de automatisch inschakelende koplampen en ruitenwissers met regensensor ervoor dat deels de stress van het autorijden wordt weggenomen en zorgen ervoor dat de bestuurder zich beter kan concentreren op de weg. Het comfort wordt verhoogd door het optionele verwarmbare stuur en climate control. Ook worden de winterochtenden een stuk makkelijker met de elektronisch verstelbare en verwarmbare spiegels.



EcoSport ConnectedEcoSport TitaniumEcoSport ST-LineEcoSport ST-Line Black

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws