Uitgelichte beoordelingen

 • Customer Viewpoint

  "Goede service, vriendelijk, deskundig personeel. Werken conform gemaakte afspraken. No-nonsens mentaliteit. Behandelen je niet als klant, maar als collega."
  - Ben Cornel

 • facebook review

  "super service, mijn moeder woont on denbosch en is alleenstaand dus geen verstand van auto's etc. ze kreeg een hert op haar auto en dezelfde dag nog kwam de baas van ford van drimmelen, ad al met een vervang wagen. helemaal naar denbosch. haar eigen auto word vanaf het sleepbedrijf helemaal naar 7bergen gebracht. forvan drimmelen namens jermaine van Gorp, mijzelf, mijn moeder en broertje MEGA BEDANKT VOOR DE SUPER SERVICE!!! ZONDER JULLIE HULP KON ZE DE DEUR NIET MEER UIT."
  - Tessennomi Van Gorp

 • Google Review

  "Via Ford garage Van Drimmelen hebben wij een Ford Transit gekocht om zelf om te bouwen tot kampeerbusje. Met elke vraag, zowel praktisch als financieel, heeft Ad en zijn team ons fantastisch geholpen waardoor wij nu aan onze wereldreis kunnen gaan beginnen. Stel je persoonlijke en professionele advies op prijs? Ga dan naar deze garage! Iedereen van garage Van Drimmelen: bedankt voor alles! "
  - Marc Leclou

 Neem contact opBoek een afspraak