Neem contact op via WhatsApp

Nieuwe EcoSport SUV beschikbaar in februari 2018!

20-12-2017

De Ford EcoSport is nu voor het eerst leverbaar in de sportieve, door Ford Performance geïnspireerde, ST‑Line-uitvoering. Bovendien biedt de nieuwe EcoSport technologieën voor bestuurdersassistentie waaronder het SYNC 3 infotainment systeem, cruise control met snelheidsbegrenzer en een achteruitrijcamera.


Vernieuwde stying

De exterieurstyling van het nieuwe model is dynamischer, robuuster en luxueuzer en is leverbaar in 12 sprekende kleuren. Verder zijn er nog meer personalisatie-opties, waaronder contrasterende dakkleuren die doorlopen tot aan de taillelijn van de auto. Het interieur van de auto is geheel in lijn met de nieuwe Fiesta en is ontworpen door de Nederlandse topdesigner Amko Leenarts. In het interieur staat de bestuurder centraal. Maar het biedt alle inzittenden een superieure ervaring dankzij een zwevend, centraal geplaatst 8″-aanraakscherm, stuurwielverwarming en handige opbergmogelijkheden, waaronder een in hoogte verstelbare kofferbakvloer.

Sinds wij in 2014 de compacte EcoSport SUV op de Europese markt hebben geïntroduceerd, zijn er meer dan 166.000 exemplaren van dit model verkocht. Vorig jaar is de verkoop met 40 procent gestegen”, zegt Steven Armstrong, Group Vice President en President bij Ford Motor Company voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “De Ford EcoSport is een combinatie van stoere SUV-functionaliteit met de kenmerken van een stadsauto die de klant nu nog meer stijl, comfort, praktische toepassingen en keuzemogelijkheden biedt.



Nu al te bestellen

De nieuwe EcoSport is als Trend Essential uitvoering met 125pk 1.0 EcoBoost motor te bestellen. De complete Titanium voegt onder meer parkeersensoren, cruise control, climate control en SYNC 3 met een 6.5” touchscreen toe. De Titanium uitvoering is eveneens leverbaar met een automatische transmissie. Het topmodel uit de EcoSport reeks wordt gevormd door de EcoSport ST-Line die bovenop het Titanium uitrustingniveau ook een sportief afgesteld onderstel biedt, een full body styling kit, 17” lichtmetalen velgen en SYNC 3 met het grootste 8” touchscreen. De nieuwe EcoSport staat naar verwachting in februari bij de Nederlandse Ford dealers.

Ford EcoSportContactEcoSport ST-Line

Nieuws

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws