Welkom bij Ford van Drimmelen!

In een tijd waarin autobedrijven alsmaar groter worden, met als gevolg dat tijd en aandacht voor de klant schaarser wordt, hebben steeds meer mensen behoefte aan een dealer met ‘een bekend gezicht’. Eén die persoonlijke benadering biedt en ruimschoots de tijd neemt om naar de klant te luisteren. Autobedrijf van Drimmelen in Zevenbergen is zo’n bedrijf. Bovendien zijn wij modern en volledig uitgerust. Wij onderscheiden ons in klantgerichtheid en optimale servicegevoeligheid. 

Daarnaast concentreren wij ons vooral op de lange termijn, op de relatie met de klant. Het eenmalig 'scoren' en auto's verkopen daar zijn wij niet zo mee bezig. Wat wij willen verkopen is vertrouwen en dat doen wij door klanten te adviseren. Zo hopen wij dat vertrouwen op te bouwen met de klant en vooral op de lange termijn een relatie op te bouwen. Dit houden wij stand door persoonlijk contact, door ons (relatief) kleine team heeft u altijd contact met de zelfde voor u bekende mensen. 

Wij onderscheiden ons door de volgende punten:

- lange openingstijden (elke dag van 8:00 tot 19:00 ) ideaal om uw auto na of voor werktijd te brengen of halen.
- Gratis vervangend vervoer ; Klanten die door ons geleverde auto's rijden hebben altijd gratis vervangend vervoer.
- Flexibiliteit: Door onze multifunctionele werkplaats is er altijd plaats voor spoedgevallen, wij kunnen u snel helpen met pech, en binnen een straal van 100KM zijn wij altijd bereid u binnen een uur weer op weg te kunnen helpen.
- 24 uur per dag en 7 dagen per week zijn wij telefonisch bereikbaar.

Ervaar het zelf en kom eens langs in onze showroom!
Wéét dat u welkom bent.