Coronavirus Maatregelen
 • FORD PUMA

  vanaf €369,- P.M. Private Lease

  vanaf €369,- P.M. Private Lease

 • Bij Ford Motor Company en alle Ford dealerships staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en nemen in onze showrooms gepaste maatregelen conform de richtlijnen van het RIVM.

  Bij Ford Motor Company en alle Ford dealerships staan de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers voorop. Wij volgen nauwlettend de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus en nemen in onze showrooms gepaste maatregelen conform de richtlijnen van het RIVM.

 • Ford Kuga Luxury Pack Aanbieding

  Van €1.800,- voor slechts €1.295,-

  Van €1.800,- voor slechts €1.295,-

Bekijk hier onze 28 beschikbare voertuigen

Vanaf maandag 13 juli t/m 20 augustus 2020 hebben wij i.v.m.

Vakantieperiode

aangepaste openingstijden en zijn wij geopend tot 18:00 uur van maandag t/m donderdag • Ford Drimmelen de auto dealer voor al uw individuele wensen
 • Welkom bij Ford van Drimmelen!

  In een tijd waarin autobedrijven alsmaar groter worden, met als gevolg dat tijd en aandacht voor de klant schaarser wordt, hebben steeds meer mensen behoefte aan een dealer met ‘een bekend gezicht’. Eén die persoonlijke benadering biedt en ruimschoots de tijd neemt om naar de klant te luisteren.

  Autobedrijf van Drimmelen in Zevenbergen is zo’n bedrijf. Bovendien zijn wij modern en volledig uitgerust. Wij onderscheiden ons in klantgerichtheid en optimale servicegevoeligheid.

  Kom langsNeem contact op


 • Ford Fiesta Titanium, verkrijgbaar bij Ford van Drimmelen te Zevenbergen
 • Bij ons heb je altijd persoonlijk advies bij het kopen van jouw auto

  Wij concentreren ons vooral op de lange termijn, op de relatie met de klant. Wij concentreren ons niet op het eenmalig 'scoren' bij het verkopen van auto's. Wat wij willen verkopen is vertrouwen en dat doen wij door klanten te adviseren. Zo hopen wij dat vertrouwen op te bouwen met de klant en vooral op de lange termijn een relatie op te bouwen. Dit houden wij stand door persoonlijk contact, door ons (relatief) kleine team heeft u altijd contact met de zelfde voor u bekende en vertrouwde mensen.

  Zoek auto's


 • Ford Drimmelen de auto dealer voor al uw individuele wensen
 • Wij onderscheiden ons door de volgende punten

  Bij ons hebben wij lange openingstijden (elke dag van 8:00 tot 19:00). Wanneer je bij ons jouw auto gekocht hebt en laat repareren regelen wij voor jou gratis vervangend vervoer. 

  Flexibiliteit: Door onze multifunctionele werkplaats is er altijd plaats voor spoedgevallen en kunnen wij jou snel op weg helpen met pech, binnen een straal van 100KM zelfs binnen een uur. Ook zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar op het nummer 0168-371501.

  Neem contact opBoek een afspraak


 • Facebook beoordeling


  "super service, mijn moeder woont on denbosch en is alleenstaand dus geen verstand van auto's etc. ze kreeg een hert op haar auto en dezelfde dag nog kwam de baas van ford van drimmelen, ad al met een vervang wagen. helemaal naar denbosch. haar eigen auto word vanaf het sleepbedrijf helemaal naar 7bergen gebracht. forvan drimmelen namens jermaine van Gorp, mijzelf, mijn moeder en broertje MEGA BEDANKT VOOR DE SUPER SERVICE!!! ZONDER JULLIE HULP KON ZE DE DEUR NIET MEER UIT."
  - Tessennomi Van Gorp

  Bekijk Beoordelingen
 • Google beoordelingen


  "Via Ford garage Van Drimmelen hebben wij een Ford Transit gekocht om zelf om te bouwen tot kampeerbusje. Met elke vraag, zowel praktisch als financieel, heeft Ad en zijn team ons fantastisch geholpen waardoor wij nu aan onze wereldreis kunnen gaan beginnen. Stel je persoonlijke en professionele advies op prijs? Ga dan naar deze garage! Iedereen van garage Van Drimmelen: bedankt voor alles!"
  - Marc Leclou

  Bekijk Beoordelingen
 • Customer Viewpoint


  "Goede service, vriendelijk, deskundig personeel. Werken conform gemaakte afspraken. No-nonsens mentaliteit. Behandelen je niet als klant, maar als collega."
  - Thomas

  Bekijk Beoordelingen


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures